11. Mrz 2020

Sommersemester 2020: Gastprofessor am Institut für Politikwissenschaft

Prof. Csaba Kinolenyi von der Concordia University in Montreal (Kanada) gibt im kommenden Semester ein Seminar mit dem Titel „Presidents and Prime Ministers: The Comparative Politics of Executive-Legislative Relations“. Die Veranstaltung kann sowohl von Bachelor- als auch von Masterstudierenden (für das Modul Parlamentarismus und Präsidentialismus) besucht und angerechnet werden. Nähere Informationen finden Sie dann zu gegebener Zeit im Stud.IP. Die Homepage von Prof. Kinolenyi ist hier abrufbar.

1. 8maple sagt:

I have attended this seminar, Presidents and Prime Ministers: The Comparative Politics of Executive-Legislative Relations very informative and amazing experience it was. Thank you Porfessor!

2. milklab sagt:

helpful advice in this particular article!It is the little changes that will make tthe largest changes.

3. in this particular article!It is the little changes that will make tthe largest changes.

4. I absolutely loved every little bit of it. I have got you book marked to look at new stuff you post

5. Guy .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds also

6. codlio sagt:

I absolutely loved every little bit of it have attended this seminar, Presidents and Prime Ministers: The Comparative Politics of Executive-Legislative Relations very informative and amazing experience it was. Thank you Porfessor!

7. read several good stuff here. Definitely value bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you set to make any such wonderful informative site.

8. Rockstar Games, yaptığı açıklamayla GTA 6’nın geliştirilme aşamasında olduğunu resmen açıkladı. Peki merakla beklenen GTA 6 ne zaman Çıkacak? Gta 6 Sistem Gereksinimleri İşte detaylar haberimizde.

9. really fascinating, You’re an excessively professional blogger.I’ve joined your rss feed and stay up for searching for extra of yourexcellent post. Also, I have shared your website in mysocial networks!

10. You’re an excessively professional blogger.I’ve joined your rss feed and stay up for searching for extra of yourexcellent post. Also, I have shared your website in mysocial networks!

Letzte Kommentare