10. Dez 2020

Sachsen-Anhalt-Monitor 2020 erschienen

Seit 2007 wird im Auftrag der Landeszentrale für politische Bildung der „Sachsen-Anhalt-Monitor“ erstellt, der danach fragt, wie die Sachsen-Anhalter/innen sich und ihr Land sehen. Im Mittelpunkt der aktuellen Untersuchung, die am heutigen 10. Dezember 2020 in Magdeburg vorgestellt wird, stehen u.a. der Blick auf 30 Jahre Wiedergründung des Landes Sachsen-Anhalt und 30 Jahre Deutsche Einheit. Abrufbar ist der Bericht hier.

4 Kommentare

1. Move with us for the best trip in UAE for the adventure of sand land Dubai by adventure group and
    Dubai desert safari deals

2. You can’t find your online course schedule? Is it having an impact on your grades? We understand what you’re going through because we’ve been there. There are plenty of students looking for someone to take my course for me. They gave it their all, but it all in vain. It’s understandable why students all around the world are looking for me to take my online course.

3. we make the best collection of tall girl 2 outfits where you find all the best and most amazing outfits of tall girl 2. Check the Top 6 most selling and Superb Outfits Of Tall Girl 2 which give you a killer and stunning look.

4. 먹튀신고 sagt:

It’s a great post. I will check this blog continuously. I hope you have a good day today.먹튀신고

Letzte Kommentare