16. Nov 2020

Online-Vorlesung von Andrea Nahles

Im Rahmen ihrer Gastprofessur für Politikmanagement der Stiftung Mercator an der NRW School of Governance wird die frühere Bundesvorsitzende der SPD und Bundesministerin Andrea Nahles am 24. November 2020 ab 18:00 Uhr eine öffentliche Vorlesung halten. Nach ihrem Rücktritt von allen politischen Ämtern im vergangenen Jahr ist Nahles inzwischen Präsidentin der Bundesanstalt für Post und Telekommunikation und wird zum Thema “Das Neue sozial denken – Sozialdemokratisches Politikmanagement” sprechen. Aufgrund der aktuellen Pandemie-Entwicklung wird die öffentliche Vorlesung nicht als Präsenzveranstaltung stattfinden. Die Vorlesung wird als Youtube-Livestream auf dem Kanal “nrwschool” übertragen und kann daher von jedem/r Interessierten mitverfolgt werden.

1. Oliver sagt:

We are offering complete package of Desert Evening Safari
    package with huge discount.

2. Alberto Torres sagt:

An online lecture is a type of instructional presentation that is delivered over the internet. Lectures are videotaped, audiotaped, or both, and then uploaded and made available on a specific website. Students can view the lecture online at a time that is convenient for them by going to a certain designated site. Exams are the most effective method of determining a student’s knowledge and comprehension of a subject. Do my exam online are here to provide  best academic resource for finding online programs, examinations, and courses.  Exams are important because they encourage students to learn. Exams are required for a student to achieve mastery in their topic. Individual exams or tests are the most effective way to assess what a pupil has learned.

3. we make the best collection of Tall Girl 2 Outfits where you find all the best and most amazing outfits of tall girl 2. Check the Top 6 most selling and Superb Outfits Of Tall Girl 2 which give you a killer and stunning look.

4. fnf sagt:

How do you start a day off? Start with the following games for the most entertaining and exciting moments. Please experience the game for fun fnf

Letzte Kommentare