24. Nov 2021

„Aufbruch im Parlament“: neue MdBs im Porträt

Im aktuellen 20. Deutschen Bundestag ist der Anteil neuer Abgeordneter bemerkenswert hoch. Wer sind diese Parlamentsneulinge? Was treibt sie an? Und was erwarten sie von den kommenden vier Jahren im Bundestag? In einem ausführlichen Feature porträtiert Benjamin Dierks für den Deutschlandfunk unter der Überschrift „Aufbruch im Parlament“ einige dieser Neulinge, darunter auch Armand Zorn, der vor einigen Jahren an der Martin-Luther-Universität Halle-Wittenberg (MLU) Politikwissenschaft studiert hat und kürzlich zu Gast in unserem Seminar zum Deutschen Bundestag (Aufbaumodul Regierungslehre und Policyforschung) war, um über den zurückliegenden Wahlkampf sowie seine ersten Schritte im politischen Berlin zu berichten. Der Beitrag von Benjamin Dierks ist hier abzurufen bzw. nachzulesen.

1. do my class sagt:

The political landscape formed under Coalition control since 2003 could be significantly reshaped by parliamentary elections set for January 2010. Iraq could elect the same ethnic and sectarian blocs that have ruled since Saddam’s ouster, or a new cross-sectarian political Centre based on Arab nationalism.

2. You’ll need to steer your ball using the arrow keys.

3. The 355 Sebastian Stan Leather Jacket is upcoming on trending and everyone wants to get this product and we know this product is being sold on various platform but we are providing genuine quality with free shipping

4. YoMovies sagt:

Wenn Sie das Leben lieben, verschwenden Sie keine Zeit, denn Zeit ist das, woraus das Leben besteht.

5. The political environment that has been developed since 2003 under the authority of the Coalition may be drastically transformed by the parliamentary elections that are scheduled to take place in January 2010. It is possible for Iraq to elect the same ethnic and sectarian blocs that have dominated the country since Saddam’s overthrow, or it might elect a new political center that is founded on Arab nationalism and crosses sectarian lines.

6. Phil Reacher sagt:

This is a very well written article, thanks for the valuable and helpful information you provide in this post. I advise you to visit https://paperwritingservices.reviews/advanced-writers-review/

7. word hurdle sagt:

The parliamentary elections that are slated to take place in January 2010 could significantly alter the political climate that has evolved since 2003 under the Coalition’s control.

Letzte Kommentare