8. Apr 2016

Lektüren: ZParl 1/2016 erschienen

Vor wenigen Tagen ist die Ausgabe 1/2016 der Zeitschrift für Parlamentsfragen erschienen. Themen dieser Ausgabe sind eine Untersuchung der Einsetzung von Untersuchungsausschüssen, eine Analyse namentlicher Abstimmungen im Bundestag, das Verhältnis des einzelnen Abgeordneten zu seiner Fraktion sowie Berichte über die jüngsten Wahlen in Kanada und Finnland. Mein Favorit: der Beitrag von Andreas Dörner und Ludgera Vogt mit dem Titel „Politiker im Satireformat: Aspekte der Selbst- und Fremdinszenierung politischer Akteure in der „heute-show“. Außerdem im Heft: eine Reihe von Rezensionen ausgewählter Neuerscheinungen auf dem Buchmarkt, etwa zum Parlamentsrecht, zur Parlamentsmacht in der Finanzmarkt- und Wirtschaftskrise, zu Parteien in Deutschland und Frankreich im Vergleich, zu David Camerons Koalitionsregierung sowie zum australischen „Washminster“-System. Editorial und Inhaltsverzeichnis der aktuellen Ausgabe sind hier zu finden.

24 Kommentare

1. TopEngineering College expert counselors guide you to the best colleges across India. We will help you to choose a college that offers your preferred course of study with a good specialization. provide college admission and consulting services for getting you into the universities of your choice anywhere in India.
    Providing the highest level of education consultation services, our team of counselors are the best in the business. Get vit pune management quota fee

2. Hire our skilled experts today to take my online exam in Australia. Allassignmenthelp.com is providing the best service for all students who are concerned about their online exams, when you are searching online help for your test and online exams. Our proficient experts team always ready to resolve the student’s difficulty. After hiring our qualified expert, you will get high grade and a 100% best quality result.

3. Online Assignment Help Services support students with online assignment solutions for University Tasks. We offer limitless alteration in assignments at free of cost. We offer Online assignment help services in Australia via Ph.D. writers at reasonable prices. Get online homework help and plagiarism free assignment assistance from subject expert tutors with easy solution.

4. denis sagt:

swinburne referencing tool: You can now buy you Cheap assignment help Australia, made by expert writers with professional experience in the field!.

Letzte Kommentare