11. Mai 2017

Neuauflage: „Wahlen in Deutschland“

Das Heft rund um Wahlen in Deutschland, das der Parteienforscher Karl-Rudolf Korte vor mehreren Jahren erstmals publiziert hat, ist inzwischen ein Klassiker und erscheint in diesen Tagen rechtzeitig vor der Bundestagswahl in der 2017er Auflage. Darin geht es um das Wahlrecht, das Wahlsystem, Befunde der Wahlforschung und aktuelle Entwicklungen der politischen Parteien sowie des Parteiensystems der Bundesrepublik Deutschland. Alle weiteren Informationen (sowie die PDF-Version des Buches) finden sich hier.

Karl-Rudolf Korte: „Wahlen in Deutschland. Grundsätze, Verfahren und Analysen“, Bonn: Bundeszentrale für politische Bildung, 2017, 164 Seiten, 3,00 Euro, Bestellnummer 3905.

1. You have such incredible knowledge that you share. Overnight Desert Safari

2. Wow! Such an amazing post to read. I must appreciate your writing techniques waiting for more posts like this.
    printing services in Sydney

3. Nice article, Keep up the charming work. I really love how this website shares knowledge with everyone I really like this stuff shared here.
    Wooden Furniture design

4. Hire the Malaysian assignment helper from Student Life Saviour experts.

5. Australian Assignment Help provides assistance in assignment to students in Australia at affordable prices.

6. beautify sagt:

Pretty! This was an extremely wonderful post. I’m thankful that you’re sharing useful and valuable information for us all. To be honest, I searched for blogs like this on a variety of websites discovered it. I really enjoy following your website. Keep us informed with this type of information.
    hairdresser victoria point

7. Calvin sagt:

You have incredible knowledge that you freely impart. Please visit our page Desert Safari Dubai

Letzte Kommentare