11. Okt 2021

Ausschreibung: Doktorandenplätze an der Graduate School of North American Studies der FU Berlin

An der Graduate School of North American Studies der Freien Universität Berlin sind ab dem akademischen Jahr 2022/23 für die Laufzeit von drei Jahren drei Doktorandenplätze zu vergeben. Darüber hinaus sind sieben weitere Plätze für Doktoranden ausgeschrieben, die bereits eine Förderung von anderer Seite, etwa durch politische Stiftungen, erhalten. Alle Informationen zum Programm sowie zu den Bewerbungsmodalitäten sind hier zu finden.

482 Kommentare

1. Thank you for sharing such useful information. I’m a Writer by profession and I found that today’s students are very curious about their assignments. I recommend them to take dissertation Help services from experts. Some online platforms offer Dissertation Help to students in Australia. One of the key roles within their team is that of the best academic writer. A dissertation writer is a professional who specializes in crafting high-quality and well-researched academic papers on various subjects and topics.

Letzte Kommentare