12. Sep 2022

Prof. Stephan Bröchler (ehem. Uni Halle) neuer Berliner Landeswahlleiter

Vor wenigen Semestern hat Prof. Stephan Bröchler (inzwischen an der Hochschule Wirtschaft und Recht in Berlin tätig) den Lehrstuhl Regierungslehre und Policyforschung an der Martin-Luther-Universität Halle-Wittenberg (MLU) vertreten. Nachdem er in den vergangenen Monaten bereits Mitglied in der Expertenkommission war, die die offen zu Tage getretenen Defizite am Tag von Bundestags- und Abgeordnetenhauswahl in Berlin aufgearbeitet hat, ist er nun zum Berliner Landeswahlleiter ernannt worden. Details sind hier nachzulesen. Nach wie vor steht eine gerichtliche Entscheidung über eine (womöglich partielle) Wiederholung der Wahlen aus. Wir gratulieren zur Ernennung und wünschen allzeit gute Nerven für diesen sicherlich herausfordernden Job!

1. johnhardy sagt:

This is a fantastic resource for knowledge, and I’ll follow your articles and let everyone know about them. This article is very helpful for student.Now it’s time to avail african gowns for ladies for more information.

2. I really like this blog. It’s a very informative topic. It helps me a lot to solve some problems. Its opportunities are too great and the working style is very quick.

3. miklas sagt:

You can try to play poppy playtime, but the information provided is timely and beneficial. Very appealing!

4. Regardless, it’s exquisite information. Investigating from gifted music makers is a really fulfilling experience regardless considering the way that they have staff to help with heaps of assessment, changing, etc

5. Thanks for the information keep sharing such informative post keep suggesting such post.

Letzte Kommentare