12. Jun 2022

Podiumsdiskussion an der MLU zur Europäischen Energiepolitik

Die Hochschulgruppe für Außen- und Sicherheitspolitik an der Martin-Luther-Universität Halle-Wittenberg (MLU) veranstaltet am 20. Juni 2022 um 18:30 Uhr in Hörsaal I (Steintor-Campus) eine Podiumsdiskussion (im Präsenzformat) zum Thema „Europäische Energiepolitik: Zwischen Unabhängigkeit und Nachhaltigkeit?“, zu der Jakob Kullik (TU Chemnitz), Franziska Böckelmann (IHK Halle-Dessau) und Uwe Zischkale (Ministerium für Wissenschaft, Energie, Klimaschutz und Umwelt Sachsen-Anhalt) als Referent/innen begrüßt werden. Oscar Prust, wissenschaftlicher Mitarbeiter am Institut für Politikwissenschaft der MLU, wird die Moderation übernehmen. Nähere Informationen zur Veranstaltung finden sich hier.

1. John Rok sagt:

The Blog is of Panel discussion at MLU on European energy policy. MLU means Martin Luther University. This University discusses purchasing panel of energy policy. this energy panel helps with this electricity. The European countries, most of them used this energy panel to overcome load-shedding in the universities. That’s why I appreciate for taking this decision. I will purchase an energy panel after completingget dissertation help for my education.

2. hurdacı sagt:

istanbul hurdacı firması adrese gelen hurdacı sitesi

3. run 3 sagt:

I think everyone should know the above. It’s useful, like when I play Run 3 to relieve stress.

4. William Jack sagt:

Assignment writing and other services provided by Assignment Helper are solely for students’ assistance and the guide should only be used as a model to extract the required ideas and theme. assignment writing help The provided samples should not be copy-pasted or submitted directly to the educational institute. whenever you called our writer to write my assignment we were there with a quality piece of paper

Letzte Kommentare