11. Jul 2022

Streichprogramm für den DAAD

Viele Mitarbeitende und Studierende des Instituts für Politikwissenschaft an der Martin-Luther-Universität Halle-Wittenberg (MLU) haben in der Vergangenheit von Förder- und Austauschprogrammen des Deutschen Akademischen Austauschdienstes (DAAD) profitiert. Vor wenigen Tagen wurde bekannt, dass der DAAD vor einem harten Sparkurs steht, der dazu führen wird, dass weniger Stipendien und Auslandsdozenturen zur Verfügung stehen werden. Auch die Betreuung internationaler Studierender in Deutschland dürfte betroffen sein. Neben dem DAAD gelten die Kürzungspläne auch für die Alexander-von-Humboldt-Stiftung sowie das Goethe-Institut. Der Wissenschaftsjournalist Jan-Martin Wiarda erläutert in seinem Blog, welche Konsequenzen für die deutsche und internationale Wissenschaftsgemeinschaft drohen. Abzurufen ist sein Beitrag hier. Auf Twitter trendet der Hashtag #IgotfundedbyDAAD, mit dem Personen aus dem Wissenschaftsbetrieb darüber berichten, inwieweit sie selbst von einer Förderung des DAAD profitiert haben (oft weit über den studentischen und beruflichen Austausch hinaus).

67 Kommentare

1. Excellent blog, I’m very exciting to read this blog waiting for more interesting. I wanted to drop you a line to let you know that I find your blog informative and engaging.Virginia reckless driving speed

2. Puravive is a dietary supplement designed to aid in weight management. It offers a unique approach focused on natural ingredients and targeting stubborn fat, aiming to convert it into energy, thus promoting weight loss and vitality.

It seems to be a tropical weight loss supplement designed to support healthy weight loss by utilizing the power of brown adipose tissue (BAT). BAT, also known as brown fat, is a type of fat that actively contributes to calorie burning, making it a crucial factor in weight management.

The supplement Puravive features a proprietary blend of eight powerful tropical nutrients and plants, all backed by clinical research, and is specially formulated to address low brown adipose tissue levels, a factor commonly found in overweight individuals. The innovative „rice method“ it introduces is intended to aid in the liquefaction of fat cells, offering a natural and convenient way to support healthy weight loss.

The study mentioned in Nature Medicine revealed the importance of brown adipose tissue in maintaining healthy weight levels. This unique approach to weight management, harnessing the power of brown adipose tissue, sets Puravive apart as a promising addition to the field of weight management.

The formula is based on scientific research and addresses the deficiency of brown adipose tissue (BAT) as a key factor in weight gain.

Puravive aims to offer a safe and effective solution for weight management, emphasizing a scientifically-backed approach to address weight concerns

3. Your positive energy is truly contagious, creating a bright and uplifting atmosphere. Your kindness and optimism shine through in everything you do, inspiring those around you to embrace positivity. Your genuine and heartfelt approach to life leaves a lasting impact, making the world a better place. Your resilience and unwavering positivity serve as a beacon of hope, reminding others to focus on the good in every situation. Keep spreading your radiant positivity – it has the power to transform lives and uplift spirits.
    Reckless Driving Lawyer Monmouth County

4. Winifred Von sagt:

Trotz der aktuellen finanziellen Herausforderungen bleibt zu hoffen, dass der DAAD weiterhin innovative Wege finden wird, um den internationalen Austausch zu fördern und den Studierenden die Möglichkeit zu geben, ihren Horizont zu erweitern. Gemeinschaftssolidarität und-Unterstützung können dazu beitragen, die positiven Auswirkungen dieser Programme auf die globale Bildungsgemeinschaft aufrechtzuerhalten.

5. Elmedia Player is the ultimate AVI player! Its sleek interface and seamless playback make it a standout choice. Handling AVI files effortlessly, it offers advanced features like customizable playback speed and A-B loop for precision. With wide format support and excellent performance, Elmedia Player elevates the AVI viewing experience, making it my top pick for anyone seeking a reliable and feature-rich media player on macOS.

6. Excellent blog, I’m very exciting to read this blog waiting for more interesting. I wanted to drop you a line to let you know that I find your blog informative and engaging.Uncontested no fault divorce in virginia

7. Great post, it’s so excited to read your blog thank you for sharing more interested article.Virginia Protective Orders

Letzte Kommentare