RSS-Feed abonnieren

Passwort vergessen?

v Anmelden

19. Sep 2021

Neues APuZ-Heft „Jugend und Protest“

Verfasst von

Am morgigen Montag erscheint die neue Ausgabe 38-39/2021 der Zeitschrift „Aus Politik und Zeitgeschichte (APuZ)“ zum Themenschwerpunkt „Jugend und Protest“. Darin finden sich unter anderem Beiträge zu den Themen Jugend 2021 („Pandemie, Protest, Partizipation“), „Protest als Ressource?“, Wählen mit 16 (Pro/Contra) sowie „Chillen als jugendkulturelle (Protest-)Praxis?!“ Online abrufbar ist das Heft bereits jetzt, und zwar hier.

Und hier ein kleiner Ausblick auf die darauffolgende Ausgabe: am 4. Oktober 2021 erscheint das Heft 40-41/2021 der APuZ zum Themenschwerpunkt „Geschichte und Erinnerung“.

Wie immer lesenswert: die neue APuZ ist da!:)

Über Michael Kolkmann

11 Kommentare

 1. Wale sagt:

  e are well known for our hard work and satisfied customers.
  Comprare Patente

 2. Oga sagt:

  ching to buy driving license online, buy real drivers license online and buy real ID online? Your search has made you land on the right page. We are one of the top registered drivers license providers.
  https://acheterpermisdeconduire.com/

 3. bryunee sagt:

  streerd en extreem goedkoop rijbewijs krijgt dat geregistreerd staat bij alle verstrekte rijbewijs data bases
  en de verschillende rijscholen in Nederland en België waarmee we samenwerken
  https://comprarcartadeconducao.com/

 4. Mols sagt:

  rije service bieden voor iedereen die problemen ondervindt of het theoretische deel van de rijexamens niet kunt halen.
  bij ons en zonder examens weet je zeker dat je een echt,
  https://deutschenfuhrerscheinkaufen.com

 5. huury sagt:

  to buy driving license online, buy real drivers license online and buy real ID online? Your search has made you land on the right page. We are one of the top registered drivers license providers. We are well known for our hard work and satisfied customers. Do you want to be one of those customers who has taken our service and has recommended us to other customers? Well, buy real drivers license online and you will feel the difference. As real drive
  https://comprarlicenciadeconducir-b.com/

 6. Madam sagt:

  beland. Wij zijn een van de best geregistreerde aanbieders van rijbewijzen. We staan ??bekend om ons harde werk en tevreden klanten. Wilt u een van die klanten zijn die van onze service gebruik heeft gemaakt en ons heeft aanbevolen bij andere klanten? Koop een echt rijbewijs online en u zult het verschil voelen. Als echte makers van rijbewijzen hebben onze klanten ons alle p
  https://rijbewijskopenb.com/

 7. Haal je authentieke rijbewijs. Een rijbewijs halen is heel reëel. De moeilijkheid om rijbewijzen te verkrijgen in Europa (Nederland en België) heeft ons ertoe gebracht een geavanceerde rijbewijsstrategie te ontwikkelen. Het is aan ons om elke burger van dit land of immigrant het recht te geven om in Europa te rijden. En dit omdat hij praktische rijvaardigheden heeft, wat we ten zeerste aanbevelen. Voor het kopen van een rijbewijs in Nederland en België is geen examen nodig, noch een kassa zoals bij sommige rijscholen, wat het slagen van het examen thuis niet eens garandeert.
  https://kopenrijbewijs-origineel.com/

 8. jane sagt:

  whoah this weblog is great i love studying your posts. Keep up the great work! You understand, lots of persons are looking around for this information, you can help them greatly

  rijbewijs kopen

 9. Doramasflix sagt:

  Sub Español is available to watch for free and you can download high quality videos With Spanish Sub in HD

  https://doramasflix.lol/

Kommentieren


Letzte Kommentare