27. Apr 2020

Debatte: Die gesellschaftspolitischen Konsequenzen von Corona

Das Institut für Politikwissenschaft der Justus-Liebig-Universität Gießen (JLU) veranstaltet gemeinsam mit dem Zentrum für Medien und Interaktivität, welches ebenfalls an der JLU beheimatet ist, am Dienstag, den 28. April 2020 um 18 Uhr eine Onlinedebatte rund um die gesellschaftspolitischen Konsequenzen der aktuellen Corona-Krise. Details zur Veranstaltung gibt es hier. Unter dem Twitter-Hashtag #CoronaKontroverseJLU besteht die Möglichkeit, sich mit Kommentaren und Fragen in die Debatte einzuschalten. Den Stream gibt es dann pünktlich zum Veranstaltungsbeginn auf dieser Seite zu verfolgen.

1. thanks for the sharing of the post

2. Some travelers are interested in just a sip of entertainment, but others are also reminded of the history of Dubai to the pearl and fishing diving community. You can accept how Dubai ascended as a city and immediately rose to its current level. Desert safari Dubai recreates the magic of the past with today’s luxuries and amenities.

3. Enjoy The Best Adventurous Deals to Adventure seeker people who want to make their vacations super special with Life satisfying moment in most reasonable prices. Then We are the Best choice for you.
    Note:
    Only Thrill Seeker People Contact us.

4. very informative about covid, very helpful knowledge about corona virus
    i want to share some info how to travel in covid pandamic in dubai
    Morning Desert Safari

Letzte Kommentare